MISSION

Vår mission är att inte vara som alla andra. Vi ska vara mer transparenta, mer personliga och vi ska alltid jobba hårdare.

Vi har givit råd om företagsrelaterade och privata liv- och pensionsförsäkringar i Sverige och internationellt sedan 1992. Vi har tagit matcher med EU för våra kunders räkning.

Vi har inga dolda agendor eller gömda avgifter. Det vi har är en djup och bred erfarenhet inom ett specifikt område och vi har en djup tro på fördelarna i transparens. Den ger dig tillgång till mer kunskap och engagemang utan några merkostnader eller svårlästa avgifter jämfört med ett traditionellt bolag med egna fonder att förvalta.

Vårt mål är inte att bli störst. Vi nöjer oss med att vara bäst och ha flest nöjda kunder.

Det som du som kund kommer märka är annorlunda är att du får någon som bryr sig på riktigt. Någon har kallat oss för ’conciergetjänster för min framtid’ och det tackar vi för.
Egentligen är det väl något som alla människor borde ha tillgång till med tanke på hur snårig framtidsplaneringen kan vara. Men finns bara hos oss om man vill ha det utan merkostnad.

För oss är det här inte en lek med fina ord utan en förpliktande men också lustfylld mission. Att ta hand om din framtid är det som gör oss lyckliga på jobbet varje dag.