SÅ FUNGERAR VERKTYGET

Välj en portfölj

Vi kallar det här för det enkla Automatvalet. Du väljer bara en av sex portföljer vi satt samman utefter faktorer som passar de allra flesta. Utöver ditt automatiska fondval optimerar vi sedan fondvalen mellan försäkringsbolagen.

Här skapar vi ett mervärde för dig som har flera försäkringar hos olika försäkringsbolag – vilket de flesta har idag. Du behöver inte göra något, för vi på Safir och vår fondvalsautomatik tar hand om det åt dig.

Bygg din egen portfölj

Passar inte någon av portföljerna dig? Då kan du bygga din helt egna portfölj och använda våra verktyg som hjälp. Det betyder att du själv enkelt kan sätta ihop din portfölj på det sätt som passar dig och din tro på hur olika regionerna eller branscherna kommer att utveckla sig. Vi kallar det här, av naturliga skäl, för det Manuella Fondvalet.

Det manuella portföljvalet ger dig möjlighet att bli mycket spetsigare, mycket mer specifik och nå en väsentligt högre avkastning men samtidigt med ökad risk som kräver mer monitorering.

Oavsett vilken modell du väljer för din förvaltning, Automatiskt eller Manuellt, kommer vi förenkla och avdramatisera dina fondval. När det blir enklare att välja blir det lättare att lägga in mer engagemang och med bara lite mer engagemang kan Du påverka Din framtid mycket mer än du tror.

Få infopaket med fem snabba framtidsråd

Eller ring oss direkt

Vår affärsidé är 100 % nöjda kunder, inte bara första året, utan så länge du själv önskar.