SAFIRs UNIKA FONDVALSVERKTYG

Vi vet att det är svårt att överblicka utbudet av alla försäkringsfonderna och svårt att välja utan hjälp. Därför skapade vi ett verktyg som kan se förbi tyckanden och känslor. Här får du fakta på ett enkelt, transparent och direkt användbart sätt.

Risken att välja själv känns hög och vägs mot risken att man får jäviga råd från förvaltare som talar i egen sak. Nu finns en automatiserad lösning fristående från olika förvaltare.

Safir Fondvalsverktyg hjälper dig att först hitta den fördelning mellan olika tillgångsslag och marknader i din portfölj som är lämplig för det du vill uppnå.

Efter det får du autonoma förslag på vilka fonder du bör välja i de olika tillgångsslagen och marknaderna. Den ger dig möjlighet att välja ur marknadens utbud på ett unikt omfattande sätt.

Du använder verktyget manuellt för att skapa din egen portfölj eller låter verktyget arbeta åt dig med en automatiserad portfölj.

Du får förslag på fördelning av fonder, och du får även förslaget uppdaterat med jämna intervall. Du kan som sagt låta det vara helt automatiserat alternativt investera 30 minuter per kvartal i sin framtid eller arbeta med månadsvisa uppdateringar.

Du får en funktionalitet som gör att du kan följa att du har rätt fonder och enkelt se vilken omviktning av placeringar du bör göra för att fortsätta med den nivå av risk och utväxling du bestämde från början.

Få infopaket med fem snabba framtidsråd

Eller ring oss direkt

Vår affärsidé är 100 % nöjda kunder, inte bara första året, utan så länge du själv önskar.