DIN FÖRDEL

Det uppdrag vi får av dig är att ta dig dit vi bestämt tillsammans. Vi gör det på ett enklare och mer heltäckande sätt.

Vår service till våra kunder är både effektiv och personlig. Det är en av de stora fördelar du har med att vara med ett mindre bolag med stor erkänd kompetens.

Du kommer alltid vara viktig. Det spelar ingen roll om du är företagare eller anställd, bor i Sverige eller utomlands. Vi känner våra kunder, de känner oss och det är så vi vill ha det

Förutom kapital och försäkringar så är juridiken ett viktigt område för att kunna se på framtiden med tillförsikt. Testamente som tryggar familjen på rätt sätt, rätt legal placering av tillgångar, äktenskapsförord registrerade hos tingsrätten, gåvohandlingar med rätt gåvovillkor är bara några av de ämnesområden som ofta behöver omsorg.

Slutligen, men inte minst, så har vi skattefrågan. Olika transaktioner utlöser olika typer av skatter så det finns alltid en frågeställning inom varje ämnesområde som innefattar optimal skattelösning.

Vårt fokus att ge dig möjlighet att enkelt optimera din utveckling ur maximal mängd produkter som finns på marknaden.

Du ska ha maximal frihet med transparent rådgivning. Du ska kunna bygga säkerhet för dig och din familj utanför det generella grundskyddet med profilerade lösningar anpassade efter dig.

När det gäller kapitalförvaltning så har vi tagit fram vårt unika fondvalsverktyg. Som kund hos Safir Assurans får du tillgång till det utan kostnad.

Få infopaket med fem snabba framtidsråd

Eller ring oss direkt

Vår affärsidé är 100 % nöjda kunder, inte bara första året, utan så länge du själv önskar.